Wat zijn de aankomende trends voor het herfstseizoen?

Wat zijn de aankomende trends voor het herfstseizoen?

Voor dit najaar zien we een paar oude bekenden: trends uit de zomer die met ongekende populariteit doorstomen naar de herfst en “gouwe ouwe” trends uit eerdere najaarscollecties die het ook dit jaar weer erg goed gaan doen.

Ten eerste de absolute topper die niet in je kledingkast mag ontbreken: de luipaardprint!

Deze enorm populaire trend kun je werkelijk in welke variant dan ook dragen: als top, jurk (in de herfstvariant wat langer, van een iets dikkere stof en met lange mouwen), als broek, vest, jas of laat de print terugkomen in je accessoires door bijvoorbeeld een tas of oorbellen met luipaardprint te dragen. Combineer het met items met luipaardprint die je misschien nog wel vanuit je zomercollectie in de kast hebt hangen…

Parka-legergroenBikerjack-zwart

 

Ten tweede hebben we dan de kleur okergeel.

Al een aangename verrassing tijdens de zomer, maar van oorsprong eigenlijk een nostalgische herfsttint die we dit najaar dan ook veel terug zien komen. Combineer bijvoorbeeld een okergele top of jurk met een zwart bikerjack als luchtige doch warme oktoberoutfit met een trendy doch stoere touch.

Cognacbruin en bordeauxrood

Daarnaast komen een paar klassieke herfstkleuren ook dit jaar weer terug: cognacbruin en bordeauxrood zijn ook dit najaar weer kleuren die het goed doen en die je als basics in je garderobe kunt dragen. Probeer ook eens trends met elkaar te combineren door bijvoorbeeld een cognackleurige broek met een luipaardtop of -trui dragen. Print op print lijkt heel gewaagd, maar kan door de opeenstapeling van zelfde tinten juist heel mooi en warm ogen!

Groen, groen en groen

Naast deze kleuren zien we deze herfst ook veel groen: stoer in de vorm van de army-style met natuurlijk de kleur legergroen, maar ook smaragd-groen doet het heel goed en oogt heel warm en chique. Een mooie smaragdgroene blouse met een nette zwarte pantalon eronder voor de chique style, tegenover een legergroene cargoblouse met een zwarte wasted skinny jeans eronder voor wanneer je een bad-ass bui hebt.

Er zijn nog veel meer upcoming autumn en wintertrends, maar daar vertellen we meer over in onze volgende blog. Hopelijk geeft dit al genoeg inspiratie om de eerste herfstweken met genoeg variatie elke dag fashionable voor de dag te komen.

Veel fashion plezier toegewenst deze herfst!

 

logo-header